Forum Mystery Cabal Online

Polskie forum MysteryCabal pierwszego prywatnego servera ep7

#1 2012-03-20 16:55:03

 PcCabalGamerOnlinee

Zbanowany

32457063
Call me!
Skąd: Gniezno (Wielkopolskie)
Zarejestrowany: 2012-03-19
Posty: 20
Punktów :   

O co chodzi? otóż...

Chodzi oto byście z każdym problemem kierowali się tutaj czy to z crash'owaniem gry czy też innymi błędami.Wszyscy razem, wspólnie postaramy się zapobiec problemom.

Offline

 

#2 2012-03-22 16:20:48

 Waldes

Moderator

11160619
Skąd: Hollandia
Zarejestrowany: 2012-03-21
Posty: 15
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

Prosze o pomoc,pierwszy raz sie z takim czyms spotykam ale  mam zamiar od nowa wypakowac cabala i moze zadziala bo przy wlaczeniu cabala mialem mase programow odpalonych i wylaczonego AntiVira.. ;D


http://imageshack.us/photo/my-images/83 … 6bbvy.png/

Tak wyglada problem...

Offline

 

#3 2012-03-22 16:34:19

Ender

New User

Zarejestrowany: 2012-03-20
Posty: 8
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

Usuń folder Game Guard.

Offline

 

#4 2012-03-22 16:37:26

 Panda

Admin

Zarejestrowany: 2012-03-19
Posty: 58
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

Ender bardzo głupi pomysł, przynajmniej na globalu by taki był, a więc to oznacza że w jakiś sposób game guard widocznie jest uszkodzony...
hmm nie wiem pobierz od nowa cabala albo przepakuj, cokolwiek w ostateczności załatw fixeda

Offline

 

#5 2012-03-22 16:45:39

Ender

New User

Zarejestrowany: 2012-03-20
Posty: 8
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

Skoro włącza się przed uruchomieniem aplikacji, to znaczy, że działa, a jeśli update przez launcher mają działać to powinno też ściągać pliki GG, ale mogę się mylić
Wyłącz wszystkie programy w tle przy odpalaniu.

Offline

 

#6 2012-03-22 16:48:42

Acetone

New User

Zarejestrowany: 2012-03-20
Posty: 2
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

Waldes napisał:

Prosze o pomoc,pierwszy raz sie z takim czyms spotykam ale  mam zamiar od nowa wypakowac cabala i moze zadziala bo przy wlaczeniu cabala mialem mase programow odpalonych i wylaczonego AntiVira.. ;D


http://imageshack.us/photo/my-images/83 … 6bbvy.png/

Tak wyglada problem...

Ty znasz angielski?

To fix this problem, try rebooting your computer and start the game again.

Jest napisane.

Offline

 

#7 2012-03-22 17:36:08

 Panda

Admin

Zarejestrowany: 2012-03-19
Posty: 58
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

Spróbuj ustawić w antywirusie wyjątek dla tego cabala możliwe, że go blokuje...
Fireware też....

Offline

 

#8 2012-03-22 18:20:20

 Waldes

Moderator

11160619
Skąd: Hollandia
Zarejestrowany: 2012-03-21
Posty: 15
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

Acetone napisał:

Waldes napisał:

Prosze o pomoc,pierwszy raz sie z takim czyms spotykam ale  mam zamiar od nowa wypakowac cabala i moze zadziala bo przy wlaczeniu cabala mialem mase programow odpalonych i wylaczonego AntiVira.. ;D


http://imageshack.us/photo/my-images/83 … 6bbvy.png/

Tak wyglada problem...

Ty znasz angielski?

To fix this problem, try rebooting your computer and start the game again.

Jest napisane.

Nawet tego nie czytalem xD stawialem ze ktos na forum pomoze ;D
__________________________________________________________________________________________
Dobra jest tak antyVir nic do tego nie ma, Game Guarda usunolem i tak dalej to samo  , kompa resetowalem, wylaczylem all programy nawet GG i te  mniej wazne  nadal to samo tera znowu  wypakuje i sie okaze jak nie to sciagne torrenta jeszcze raz ... Tera tak , co jesli to tez nie podziala i bede mial nadal ten sam problem
HELP PLS !!  ; D

http://imageshack.us/photo/my-images/51/dfghklhkhg.png/


Po Kliknieciu OK wyskakuje takie cos...

Offline

 

#9 2012-03-22 22:02:31

 PcCabalGamerOnlinee

Zbanowany

32457063
Call me!
Skąd: Gniezno (Wielkopolskie)
Zarejestrowany: 2012-03-19
Posty: 20
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

Ale z cb cielok....
dobra rozumiem stary 1 raz ten problem ale słuchaj xD
ten błąd z game guardem to przez to ze usunąłeś go
po drugie miałem ten sam error, ale to był jak cabal nie był dostępny jak zrobili to bylo git
anty virus nie ma nic wspólnego z tym ja wszystko robie na anty i jest git proponuje zrobic tak.
1.usuń dokładnie all cabale wszystkie TG, globala i tego
2.pobierz jeszcze raz przez torrenta
3.wypakuj
4.odpal przez plik LS i jako administrator
5.jak bedzie nie tak wbij na skypa to ogarne to

Offline

 

#10 2012-03-23 06:11:28

 Panda

Admin

Zarejestrowany: 2012-03-19
Posty: 58
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

trochę za dużo usuwania ściągania itd. ;p
Ja bym na twoim miejscu pogrzebał w plikach

Offline

 

#11 2012-03-24 07:05:38

 Waldes

Moderator

11160619
Skąd: Hollandia
Zarejestrowany: 2012-03-21
Posty: 15
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

Haha jak ja nic na poczatku nie robilem to czemu stwierdziles ze pierw usunolem Game Guarda , przed usunieciem mialem to samo  -,-
a wiesz czemu nie dzialal ?  Bo na Beta nie moglem wejsc bo teraz moge grac P

a sie spozniles bo to co ty napisales zrobilem w 1 dzien kiedy mialem ten blad P i nic nie pomoglo xD

Offline

 

#12 2012-04-18 21:57:53

Urszula21

New User

Zarejestrowany: 2012-04-18
Posty: 1
Punktów :   

Re: O co chodzi? otóż...

Ja mam taki problem ze nie sciagaja mi sie updaty... ciagle napisane jest failed... wnerwiam sie bo chcialam pograc;/ prosze o szybka odpowiedz

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
money shot podolog fishingsuperstars materace janpol Tłumaczenia